Hektárové výnosy hlavních plodin v roce 1989.
Štatistické údaje o hektárových výnosoch hlavných plodín v r. 1989 v jednotlivých výrobných oblastiach. Hektárové výnosy obilnín, zemiakov, technickej cukrovky a repky na 1 ha v poľnohospodárstve celkom a v JRD.