Americký business a "nová Evropa". Výsledky průzkumu mezi podnikateli USA. - Bautzová, Libuše
Výsledky prieskumu o názore amerických firiem na rozvíjajúcu sa novú Európu (krajiny EHS, EZVO Východná Európa a ZSSR), o ich plánoch investovania do tejto časti sveta, o názore na trhy bývalých socialistických krajín a na rozdelenie Nemecka. Prieskum uskutočnila medzinárodná auditorská firma KPMG Peat Marwick (USA) v júli a auguste 1990.