Cesty moderního podnikání aneb Druhá obrana Slušovic. - Truneček, Jan
Reagovanie na časté tvrdenia, že slušovický systém riadenia je totalitný, že preferuje rodinné klany a že vďaka veľkým dotáciam pracoval v sklenníkovom prostredí. Zhrnutie prínosov slušovického systému riadenia.