Technologie jako zboží. - Jirásek, J.
Vyššia komercionalizácia technológie sa stáva kľúčovou pre 90. roky. Podniky investujú stále vyššie technické vedomosti a prostriedky do rozvoja technológií. Vyššie technológie sa stávajú čím ďalej nákladnejšie. Načasovanie trhového náporu patrí k rozhodujúcim úspechom komercionalizácie.