Co je integrovaný proces řízení? - Zelený, Milan
Nové svetové princípy riadenia tvoria základ prístupu k systémovému riadeniu nazývanému Integrated Process Management. Zákazník je cieľom a hnacou silou podniku, musí byť integrovaný do procesu výroby. Dosiahnutie pružnosti v technológii umožňuje reagovať na odchýlky okolia a stáva sa dlhodobou stratégiou nového podnikania.