Kooperačné vzťahy medzi podnikmi prvovýroby a spracovateľským priemyslom. - Vicen, J.
Rast nepoľnohospodárskej aktivity JRD a ŠM v rokoch 7. päťročnice. Špecifické postavenie finalizácie potravín v podnikoch poľnohospodárskej prvovýroby. Tri typy podnikov, ktoré vznikli z bývalých VHJ potravinárskeho priemyslu a ich perspektívy prežitia v procese demonopolizácie. Možnosti vytvárať nové kooperačné vzťahy medzi spracovateľským priemyslom a podnikmi prvovýroby.