Narzedzia oceny sytuacji ekonomicznej przedsiebiorstwa. - Lubinska, T.
Banka metód a modelov ekonomickej analýzy. Metódy a modely ekonomicko-technickej a finančnej analýzy. Systém hodnotenia ekonomickej situácie podniku. Hodnotenie efektívnosti. Model hodnotenia úverovej schopnosti podniku. Štruktúra systému expertíz.