Podnikatelská aktivita podnikového ředitele. - Dytrt, Zdenek
Trhový mechanizmus vyžaduje riadiacich pracovníkov intenzívneho typu, ktorí sa orientujú na strategické riadenie. Prvým krokom podnikateľskéko zámeru je formulácia filozofie podniku. Hlavným cieľom je sledovanie prosperity podniku. Základné zásady strategického riadenia efektívnosti podniku.