Příprava manažerů pro tržní hospodářství. - Bielski, M.
Proces prechodu k trhovej ekonomike je v Poľsku omnoho rýchlejší ako v iných postkomunistických krajinách. Tento proces však naráža na mnohé prekážky. Jednou z významných je personálna bariéra. Väčšina manažerov strednej a najvyššej úrovne v poľských podnikoch je nedostatočne pripravená. Vymedzenie potrebných smerov výchovy a školenia manažerov. Charakteristika požadovaného systému vzdelávania a školenia.