Trudovoj kolektiv i upravlenije social'nym razvitijem. - Grafskij, Ju
Súhrn informácií, ktoré sú k dispozícii o sociálnom rozvoji podniku. Štruktúra pracovného kolektívu. Stav a potreby kolektívu a analýza možností jeho rozvoja na základe sociálneho pasportu. Plány sociálneho rozvoja podnikov a niektoré jeho ukazovatele. Hodnotenie plnenia plánov.