Využití koeficientu pružnosti k analýze efektivnosti hospodaření. - Burianová, J.
Sledovanie fondovej rentability ako ukazovateľa miery efektívnosti pomocou metódy pyramídovej sústavy ukazovateľov. Využitie koeficientu pružnosti pri analýze fondovej rentability a pri prognózovaní.