Výhledy strategického řízení v Maďarsku. - Balaton, Károly
Strategické vedenie (management) je nevyhnutným prvkom spoločného riadenia v trhových ekonomikách. Zavádzanie tohto strategického riadenia v Maďarsku. Charakteristika systému podnikového riadenia pred r. 1989. Dokumentačná a metodická príprava strategického riadenia. Zdôvodnenie potreby strategického riadenia v maďarských podnikoch. Hlavné zmeny v hospodárskej praxi nevyhnutné pre zavedenie strategického riadenia.