Přežijí organizační struktury řízení našich podniků období přechodu na tržní ekonomiku? - Rabiška, M.
Hodnotenie súčasných organizačných štruktúr. Charakteristika najúspešnejších podnikov. Nové požiadavky na organizačné štruktúry v súvislosti s prechodom na trhovú ekonomiku. Štýl riadenia. Konfrontácia nových požiadaviek na organizačné štruktúry so súčasnou situáciou. Postup pre zdokonaľovanie organizačných štruktúr a systému riadenia.