Zukunfts-Bilder vom Kommunikations-Markt. Szenario 2000.
Dva scenáre budúceho vývoja komunikačného trhu SRN a najmä tlače do r. 2000 vypracované výskumným ústavom "Infratest Industria". Pozitívne rámcové podmienky podmienené očakávaným rastom hrubého národného produktu. Zlepšené šance predpovedané knihe. Postupujúca koncentrácia dodávateľov a zákazníkov.