Zúčtování odpisů základních prostředků. - Klozar, J.
Finančné zdroje podniku ani, jeho finančné prostriedky, sa už nerozdeľujú na oblasť investičnú a prevádzkovú. Štátny podnik má kmeňový majetok, ktorý je zdrojom financovania všetkých majetkových zložiek podniku. Metodický postup účtovania odpisov základných prostriedkov. Podnik môže finančné prostriedky z odpisov základných fondov používať aj v prevádzkovej oblasti.