One thing leads to another. - Lloyd-Kimbel, A.
Skúsenosti v závode americkej firmy pri zisťovaní nákladov na akosť produkcie ako v oblasti prevencie nekvality, tak aj pri vzniku nepodarkov a odstraňovaní vád. Výsledky vyústili do radu opatrení, ktorými sa znížili straty z nekvality z 8 perc. na 5 perc. hodnoty výroby. Organizácia prác a kroky pri zisťovaní nákladov.