Jak ocenit podnik. - Svoboda, G.
Dôležitosť správneho určenia ceny podniku. Náčrt niektorých metód, ktoré môžu s vysokou mierou spoľahlivosti určiť hodnotu podniku, priblížiť sa k presnej a objektívnej informácii a to metódy ohodnocovania aktív (Asset Valuations), metódy ohodnotenia výnosov (Earnings Valuations) a metódy hodnotenia peňažného toku (Cash Flow Valuations).