Bermudský trojuholník podnikateľa. - Valach, V.
Pokus odpovedať na otázku, či sú všetky štátne, družstevné a súkromné podniky v ČSFR skutočne podnikateľmi a či sú nimi všetci zahraniční partneri, ktorí rokujú s čs. podnikmi. Určenie troch oblastí podnikania nevyhnutných pre úspech: 1. Aktivita, iniciatíva, dynamika, vyjadrené v raste zisku a obratu. 2. Bezpečnosť podnikania, t.j. správne určiť riziká a schopnosť im čeliť. 3. Etika, goodwil, image podnikateľa.