Některé problémy nového podnikání. - Cyrner, A.
Nové formy podnikania podľa novely Hospodárskeho zákonníka č.103/90 Zb. Problém odbornej úrovne podnikateľských subjektov a zmeny ich myslenia. Recepcia prirodzenej zásady spojenia vedomia rizika s podnikaním.