Podnikateľské funkcie poľnohospodárskych podnikov v podmienkach trhového mechanizmu. - Hetteš, J.
Škody napáchané v poľnohospodárstve SR predchádzajúcim administratívno-direktívnym systémom riadenia. Zásady podnikania v podmienkach trhového mechanizmu. Zabezpečenie komercionalizácie a uplatnenia marketingu v poľnohospodárskej praxi. Rastúci význam ľudského faktoru a jeho vzdelanostnej úrovne.