Platební neschopnost - a jak ji řešit. - Kameníčková, Věra
Medzipodniková zadlženosť dosiahla k 31.12.1990 54 mld. Kčs. Príčiny platobnej neschopnosti podnikov vyplývajúce z uplatňovania centrálneho riadenia ekonomiky. Konjunkturálne faktory platobnej neschopnosti podnikov v r. 1990. Predpoklady spevnenia finančnej disciplíny podnikov. Platobná neschopnosť súkromných podnikov.