Riziko ve výrobkové strategii. - Vlček, Radim
Definícia výrobkovej stratégie a funkčného nákladového prístupu. Faktory ovplyvňujúce riziko. Stanovenie miery rizika. Zjednodušená metóda prepočtu celkového rizika. Metóda výberu optimálnej varianty. Maximálna-optimistická, minimálna-pesimistická a realistická stratégia rozhodovania.