CIM - Počítačově integrovaná výroba. - Kozar, Z.
Nové prístupy k postaveniu a organizácii výroby a výrobného procesu. Definícia systému CIM a jeho funkcie. Využitie podnikovej informatiky. Strategické hľadiská pre uplatnenie CIM. Základné komponenty CIM. Funkčné oblasti CIM. Základná architektúra CIM a jej rozdelenie. Hierarchia subsystému plánovania a riadenia výroby.