Integrační tendence ve strojírenském výrobním procesu. - Staněk, J.
Charakteristika integrácie a analýza jej súčasnej úrovne. Vzťah integrácie a automatizácie. Smery prejavu integračných tendencií na technologických pracoviskách. Doprava, skladovanie a operačná analýza. Prepojenie medzistrediskovej a medzioperačnej prepravy. Organizačné usporiadanie výroby.