Are you committed or COMMITTED? - Gilbert, R.J
Pokus o zmapovanie príčin vedúcich k neúspechu alebo postupnému upadaniu podnikových programov na zlepšovanie akosti. Jadrom problému je angažovanosť pracovníkov a útvarov podniku v súvislosti s poverovaním úlohami, delegovaním právomocí a komunikáciou medzi útvarmi. Vytváranie angažovanosti v podniku.