Auditing a quality system for the defense industry. V. Audit work sheet. - Robinson, Ch.B
Uplatnenie formulárov pre výkaz pracovných činností súvisiacich s akosťou produkcie preverovaného podniku, ktoré sú stanovené vojenskými normami. Hodnotenie vyplnených formulárov.