Dos and don'ts of quality improvement. - Roth, W.
Prístup k organizácii činností na zlepšenie akosti v podniku na základe podmieňovania a rozvíjania interakcií medzi pracovníkmi, skupinami a úsekmi. Úskalia vyplyvajúce z nesprávneho usmerňovania ľudského činiteľa. Hodnotenie predpokladov osôb pre výkon činností na zlepšenie akosti.