Ekonomická funkce jakosti v tržním mechanismu. - Nenadál, Jaroslav
Pojem a význam kvality výrobku a služieb. Rast významu kvality pre ekonomickú prosperitu podniku a analýza jej úrovne v podmienkach čsl. výroby. Cesty uplatnenia výrobku na trhu. Pohľady na kategóriu hodnoty a ceny zo strany výrobcov a užívateľov. Úloha dizajnu tovaru v odbyte. Cesty zvyšovania produkcie výrobkov vysokej kvality v našich podmienkach.