Services Directory. 1990 Directory of services for quality assurance and quality control.
Zoznam 350 svetových firiem a konzultantov poskytujúcich služby týkajúce sa akosti formou školení, analýz a poradenstva, ako aj najímaním a rozmiestňovaním expertov pre akosť. Zoznam je rozdelený podľa odborných činností v sfére akosti, abecedného poradia firiem s adresou, ako aj podľa štátov.