Solving chronic quality problems. - Meyer, M.
Popis systematického prístupu k riešeniu problémov týkajúcich sa akosti vo výrobe. Zakladá sa na kombinácii Juranovej "diagnostickej a nápravnej cesty" s metódami štatistického inžinierstva D. Shainina. Uplatnenie prístupu k riešeniu vysokého percenta chybných prevodoviek v dôsledku pórovitosti v americkej zlievarni.