<The> tools of quality. III. Control charts. - Shainin, P.D
Tretia zo siedmich častí seriálu o tzv. siedmich nástrojoch akosti venovaná regulačným diagramom. Použitie diagramov pri variáciách v procesoch a jeho možnosti. Zostavovanie diagramov a ich interpretácia.