Ocena ekonomicznej efektywnosci remontów w przedsiebiorstwach. - Bednarczyk, W.
Funkcie výpočtu ekonomickej efektívnosti opráv základných prostriedkov. Metódy hodnotenia ekonomickej efektívnosti opráv. Druhy týchto metód. Ukazovateľ ekonomickej efektívnosti. Faktory deformujúce výpočet ekonomickej efektívnosti opráv. Vecné ťažkosti pri realizácii podujatí s najvyššou efektívnosťou.