O normative predel'nogo urovnja zapasov tovarno-material'nych cennostej. - Portnova, T.V
Úloha obežných prostriedkov v podmienkach hospodárskej reformy a trhových vzťahov. Ukazovatele hodnotenia využívania normovaných obežných prostriedkov vložených do zásob tovarovo-materiálových hodnôt v priemyselných podnikoch. Systém dvoch normatívov zásob (normatív obežných prostriedkov v peňažnom vyjadrení a maximálna výška zásob v peňažnom vyjadrení) a jeho fungovanie.