Podnikový marketing v podmienkach trhového hospodárstva. - Pinková, Dagmar
Význam odbytu ako základného predpokladu existencie podniku a úspešnej realizácie jeho cieľov. Marketing - odbytová, podnikovo-politická koncepcia zameraná na trh. Podmienky úspešnej realizácie marketingových stratégií. Model marketingového systému. Prieskum trhu. Analýza správania sa zákazníkov. Poznanie motivácie potenciálneho kupca.