Nové synergie průpravy a poradenství pro strategické řízení a inovace. - Landa, Ondřej
Analýza súčasnej situácie čsl. ekonomiky v etape prechodu k tržnému mechanizmu. Nedostatky vysokoškolského systému v príprave špecialistov pre oblasť organizácie a riadenia inovácií. Informácie o rozvoji riadiaceho poradenstva v hospodársky vyspelých krajinách sveta. Synergické modely A 1-3 a B 1-3. Akademická konzultačná činnosť. Výchova poradcov.