Poradenské firmy - ano, či ne? - Turek, Z.
V ČSFR zahájili v priebehu roka 1990 činnosť zahraničné poradenské firmy. Prístup mnohých riadiacich pracovníkov je k týmto firmám nedôverčivý. Ako by sa malo pri využívaní služieb zahraničných poradenských firiem postupovať.