Über den Umgang mit der Presse. Praktische Rastschläge eines Verlegers. - Ringier, Ch
Praktické pokyny pre styk s tlačou a s jej pracovníkmi. Význam vytvorenia priateľského vzťahu. Právo nahliadnuť do textu pred uverejnením rozhovoru. Posúdenie osobnosti a úlohy novinára. Úloha médií v demokratickej spoločnosti. Riziká novinárskeho povolania.