<The> OPEC after thirty years. - Matthies, K.
Účinky krízy v Perzskom zálive na stabilitu OPEC v svetle rozporov v tejto organizácii. História kríz vyvolaných zmenami v cenách ropy v minulých rokoch. Výhľady do budúcnosti.