Investicionnaja dejatel'nost' v novych uslovijach - Subbotin, G.
Funkcie centralizovaného plánovania v podmienkach trhového hospodárstva (strategická, regulujúca, korigujúca, informačná). Vplyv obnovenia platieb za objemy stavebných prác na rast nedokončenej výstavby. Rast objemu necentralizovaných investícií. Výstavba kompletných jednotiek a jej predpoklady na rôznych úrovniach riadenia. Prechod k stavaniu "na kľúč".