<Die> Bedeutung der Stiftungen und Fördervereinigungen für die Ressourcenallokation in der Wissenschaft und die Zussamenarbeit von Wissenschaft und Praxis - Lith, U. van
Charakteristika a kvantitatívny význam nadácií a podporných spolkov pre oblasť vedy v SRN. Právny status podporných spolkov. Spojovníkom medzi vysokou školou, hospodárstvom a spoločnosťou sú podporné spolky a spoločnosti na nemeckých vysokých školách. Použitie finančných prostriedkov na konkrétne potreby vysokých škôl.