Zákon o vynálezech, průmyslových vzorech, a zlepšovacích návrzích.
Vynálezy. Priemyselné vzory. Spoločné ustanovenia o riadení pred úradom. Zlepšovacie návrhy. Ustanovenia spoločné, prechodné a záverečné.