<Die> Bevölkerungsstruktur ind der DDR, ihr Einfluss auf die Aufwendungen des Staatshaushaltes. - Förster, M.
Demografická situácia v NDR s ekonomickými ukazovateľmi podľa vekových pozícií. Vysoké náklady pre oblasť detského a mladého, ako aj dôchodkového veku. Budúca štruktúra obyvateľstva v rámci prognózy obyvateľstva. Analýza reprodukcie obyvateľstva.