Východiska a perspektivy ekonomického výzkumu v Ekonomickém ústavu ČSAV. - Klacek, J.
Rozhovor s novým riaditeľom EÚ ČSAV. Stav ekonomického výskumu a východiská ďalšieho rozvíjania ekonomickej vedy. Hlavné zmeny v organizácii i obsahovej orientácii EÚ ČSAV. Prvoradé úlohy ekonomickej teórie z hľadiska aktuálnych potrieb dneška.