O dialektike ekonomičeskoj i juridičeskoj storon socialističeskoj sobstvennosti. - Sidorovič, A.
Charakteristika zložitosti vzťahov ekonomickej a právnej stránky socialistického vlastníctva. Formy vyjadrenia protirečivej jednoty týchto dvoch stránok. Problematika "vlastníka" a "hospodára" z hľadiska jednoty ekonomickej a právnej stránky štátneho vlastníctva, mnohosubjektívnosti vlastníckych vzťahov a vlastníctva základných článkov národného hospodárstva (pracovných kolektívov štátnych podnikov).