Aplikace standardních modelových propočtů efektivnosti investic. - Palásek, J.
Návrh postupu hodnotenia ekonomickej efektívnosti investícií pri zohľadňovaní čs. zvyklostí. Analýza variantov jednotlivých ukazovateľov a ich účinky na vnútornú mieru únosnosti. Uplatnenie "spreadsheetových aplikácií" ako metodológie na hodnotenie efektívnosti investícií.