Investice a investování v tržním systému. - Šrein, Zdeněk
Analyzovanie hlavných aspektov investovania - úloha štátu pri regulácii investícií, systém trhových inštitúcií zabezpečujúcich optimálnu alokáciu investícií, teda tvar kapitálového a investičného trhu. Metódy rozhodovania o investíciách, špecifické problémy prechodu k investičnému a kapitálovému trhu v ČSFR. Metódy hodnotenia efektívnosti investícií v trhových podmienkach.