Cenová liberalizace v investiční výstavbě.
Metodické doporučenie pre oceňovanie stavieb, stavebných objektov, prevádzkových súborov, stavebných a montážnych prác a dodávok strojov a zariadení podľa zmlúv uzatváraných po 1.1.1991. Výmer FMF č. 5216/16.3/90 o spôsobe regulácie cien stavieb, stavebných objektov atď. dodávaných od 1. januára 1991 podľa zmlúv uzatvorených pred týmto dátumom.