Izbor na podchod pri analiza i prognoziraneto na strukturni izmenenija v ikonomikata. - Totev, S.
Nevyhnutnosť objektívnych ekonomických prístupov pri analýze a prognózovaní štruktúrnych zmien ako alternatívy doteraz používaného technokraticko-mechanického prístupu. Predpoklady používania technokraticko-mechanického prístupu pri rozhodovaní o štruktúrnych zmenách. Objektívna nevyhnutnosť uplatňovania ekonometrického prístupu.