K přípravě vědecko-technických parků. - Švejda, P.
Súčasný stav, základné zameranie a ciele činností vedeckotechnických parkov v zahraničí a postupy pri ich príprave v našich podmienkach. Návrhy na zaradenie týchto vedeckotechnických parkov a jej hlavné úlohy, zameranie, ekonomické postavenie.