Approximation theorems for stochastic economies with incomplete markets. - Ketterer, J.A
Poukaz na to, že ekonomiky s neprerušeným obchodovaním a neprerušeným pozorovaním si približne udržujú vlastnosť úplného trhu. Postupnosť ekonomík, pri ktorých je interval pozorovania obchodu diskrétny, ale zároveň ľubovoľne malý, majú tú vlastnosť, že priestor dosiahnuteľných nárokov konverguje v príslušnom zmysle k úplným trhom.